Zoeken

Wie ben ik en welke stage ga ik doen?


Hallo allemaal, Ik ben Tessa Lenoire en ik ben 25 jaar. Ik volg de opleiding Leisure & Hospitality niveau 4 op het Arcus College te Heerlen. Ik zit in het 2e leerjaar en heb gekozen voor een stage in het buitenland. De plek waar ik de komende 2,5 maand zal gaan stage lopen is Ferienresort Cochem, Duitsland. Hier heb ik heel erg veel zin in. Ik heb een gecombineerde stage, de ene week werk ik mee in het animatieteam en de andere week als front-office en/of horeca medewerker.


Tot de volgende blog, en dan vertel ik meer over de stage en wat mijn eerste reactie is over mijn stage.

24 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00