Zoeken

Wie ben ik en welke stage ga ik doen?


Hallo allemaal, Ik ben Tessa Lenoire en ik ben 25 jaar. Ik volg de opleiding Leisure & Hospitality niveau 4 op het Arcus College te Heerlen. Ik zit in het 2e leerjaar en heb gekozen voor een stage in het buitenland. De plek waar ik de komende 2,5 maand zal gaan stage lopen is Ferienresort Cochem, Duitsland. Hier heb ik heel erg veel zin in. Ik heb een gecombineerde stage, de ene week werk ik mee in het animatieteam en de andere week als front-office en/of horeca medewerker.


Tot de volgende blog, en dan vertel ik meer over de stage en wat mijn eerste reactie is over mijn stage.

24 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00