Zoeken

Wie ben ik en wat doe ik?


Heyy allemaal!!!

Dit ben ik:

Ik ben Demi 18 jaar oud en ik volg de opleiding Leisure&Hospitality op het Arcus College leerjaar 2 in Heerlen.


Mijn stage:

Dit is mijn tweede en laatste stage van mijn opleiding en doe ik voor de tweede keer bij de Roompot :)


Dit jaar loop ik 12 weken stage.

Dit doe ik bij de Roompot Ferienresort Cochum in Duitsland.

Hier doe ik 12 weken lang een animatie stage in een animatie team.


Mijn doel met mijn blogs is om jullie op de hoogte te houden hoe mijn stage verloopt en of ik het jullie aanraadt om ook naar het buitenland te gaan voor stage of niet.


Dit was mijn eerste blog!!!


Hopelijk kennen jullie mij nu een beetje en tot de volgende keer joejoe :)


22 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00