Zoeken

Werkzaamheden & eerste keer bezoek

Ondertussen zitten de eerste twee stage weken er op. Die eerste maandag kregen we een kleine workshop om het bedrijf goed te leren kennen en de werkzaamheden te begrijpen. Visible Partners is een online reclame bedrijf voor online casino's. Zij beheren zo'n 150 websites die voorzien moeten worden van context en lay-out. Samen met de andere stagiaires hebben wij een aantal websites toegewezen gekregen die wij helemaal zelf mogen beheren. Best spannend in het begin want op het moment dat ik iets publiceer, staat het meteen online. Het is dus belangrijk dat je een foutloze tekst aanlevert.


Het is grappig om te zien wat voor werk er allemaal achter een website schuil zit waar je helemaal niet bij stil staat. Je probeert zo hoog mogelijk in de zoek functies van Google te komen, waarbij het toevoegen van een plaatje of een interne link al belang bij kan hebben.


De eerste twee weken zijn omgevlogen, binnenkort gaan we verhuizen naar een nieuw kantoor. Dit kantoor was verouderd, maar prima plekje om pauze te houden (zie foto ;))


Ook heb ik voor het eerst bezoek gehad, want ik was jarig!!! 21 jaar, de tijd vliegt haha. Het was super leuk om mijn verjaardag te kunnen vieren samen met mijn lieve mama, zus en vriend! We zijn naar het stadje Mdina geweest, veel over gelezen maar het was ook echt zo mooi als iedereen zegt. En hebben het zustereiland Gozo bezocht, lekker toeristisch zijn we op de hop on hop off bus gestapt en hebben ons zo alles laten vertellen over het eiland. Helaas komt aan al het leuke ook weer een eind want ze bleven maar een weekendje. Dus daar kwamen de afscheidsknuffels, tranen en kusjes weer. Tot over 7 weken!


10 keer bekeken0 reacties