Zoeken

WERKSFEER BARCELONA

De werksfeer in Barcelona is samengevat in 1 woord "relaxed".

Bij ons in het bedrijf komen mensen tussen half 10 en 11 rustig binnen lopen en dan gaan ze langzaam rustig aan het werk. Het is veel anders dan bijvoorbeeld andere stagebedrijven in Nederland waar ik stage heb gelopen. in Nederland begin je om 09:00 met werken heb je een half uurtje pauze en dan ga je door tot 18:00. Hier in Barcelona gaat het veel rustiger aan, mensen nemen de tijd om te genieten van een uitgebreide warme lunch en gaan naar 2 uur lunchen weer aan het werk tot 18:00.


Op het begin had ik er wel wat moeite mee, omdat ik deze manier van werken totaal niet gewend was. Ik was gewend om s'ochtends een lijst aan opdrachten te krijgen die aan het eind van de dag af moesten zijn. Ik ben er nu wel meer aan gewend en vind het soms ook wel fijn, maar soms wil ik toch wel wat meer structuur ;)

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar