Zoeken

Weer terug naar Maastricht...

Hallo allemaal,


Op zondag 18 augustus rond 18:00 ben ik vertrokken van mijn stage in Cochem terug naar Maastricht. Mijn ouders zijn mij daar op komen halen en dit was voor mij zeer fijn.

Vanaf Cochem naar Maastricht is het 200 kilometer rijden, dus in totaal hebben ze een ritje van ongeveer 5 uur gemaakt.


Tijdens mijn stage in Cochem heb ik veel kunnen leren.

Veel verschillende activiteiten heb ik begeleid en/of gepresenteerd. Elke activiteit was anders en al deze activiteiten moesten op een andere manier begeleid/ gepresenteerd worden. Bijna elke week hadden we het zelfde activiteitenrooster dus elke week ging het eigenlijk steeds beter. Op het gebied van schoonmaken heb ik niet veel geleerd, er was op ons park een extern bedrijf die kwamen schoonmaken. We moesten alleen de knutselclub, plek van activiteiten, en het kantoor bijhouden. Mijn Duitse taal is sterk vooruitgegaan en hier zal ik in de toekomst nog veel profijt van gaan hebben.


Qua schoolopdrachten heb ik alles behaald en hier was ikzelf ook tevreden over. Ik heb er ook veel moeite voor gedaan. Ik moest veel opdrachten maken om mijn leerdoelen te behalen. Er waren nog vele bijlages en formulieren die met een handtekening van mijn begeleidster en een bedrijfstempel ondertekend moesten worden. Mijn eindbeoordeling was een 7,7 en dit is een mooi cijfer.


Het voelt fijn om weer thuis te zijn.

Ik kan weer samen met mijn family zijn, en naar mijn vrienden toe gaan en gezellige momenten hebben.

Ook is het lekker om nog even vakantie te hebben zodoende kan ik hier nog even lekker genieten in het mooie Maastricht.

Donderdag 6 september moet ik weer naar school gaan en dan begint mijn 3e en laatste leerjaar.


Golf-und ferienresort Cochem is een relatief klein park van de Roompot. Ik heb hier mijn 2e stage bij de Roompot gevolgd. Mijn vorige stage was Bij Hof Domburg in Zeeland en dit was een groot park. Mijzelf spreekt het meer aan om op een groot vakantiepark te werken.

Hier is het ook op het park zelf in de avonduren een stuk gezelliger dan op een klein vakantiepark.


Dit was mijn laatste blog over mijn stage bij Golf-und ferienresort Cochem.

Ik hoop jullie een goede indruk van mijn stage te hebben gegeven.
Succes allemaal op jullie stage nog en veel plezier natuurlijk!


Groetjes,


Michaily Pappas
9 keer bekeken0 reacties