Zoeken

Weer terug in Nederland

Hallo allemaal, hier is mijn laatste blog, die tijd is echt snel gegaan. Ben nu alweer sinds 1,5 week thuis, in het begin was het wel even wennen. Hoef geen boodschappen, was en huishouden meer te toen, natuurlijk kan ik hierbij wel helpen. De rust is ook wel weer lekker, geen geschreeuw en gekletst van andere mede stagiaires. Wat ik wel mis is mijn stageplek, de collega`s en ook de gasten. Maar hoogstwaarschijnlijk ga ik in de herfstvakantie terug als school dit goedkeurt. Ook moest ik weer even wennen aan het eten thuis, z`n groot verschil tussen Duitsland en Nederland is het ook weer niet, maar toch. 3 maanden geen aardappelen, nou voor mij geen probleem, die heb ik echt niet gemist. De kant en klaarmaaltijden mis ik soms wel eens maar dit zal wel komen omdat het lekker makkelijk was. Over 2 weken begint de school weer, daar heb ik ook wel weer zin. Dit was mijn laatste blog, Doeiiiii

9 keer bekeken0 reacties