Zoeken

Wat is er te beleven?

Hallo allemaal, alweer de 3e blog, wat vliegt de tijd! In deze blog zal ik wat vertellen over wat je hier in de omgeving allemaal kunt doen. En waar ik ben geweest.

Doordat het park boven op een berg ligt, en alle bezienswaardigheden onder aan de berg liggen ben je wel afhankelijk van een auto of taxi. Aangezien ik een van de enige ben met een auto word hier goed gebruik van gemaakt, maar als we op stap gaan nemen we een taxi (die trouwens niet duur zijn hier).

De afgelopen weken ben ik in mijn vrije tijd regelmatig op pad geweest in Cochem en omgeving. Een dagje Koblenz waar ik al eerder over heb geschreven. Met een groepje stagiaires zijn we een avondje gezellig met een boot weggeweest met live muziek en eten en drinken.


Zelf ben ik afgelopen week met de Sesselbahn (stoeltjeslift) naar Pinner-Kreuz geweest, dit is het hoogste punt in Cochem. Nadat ik uit de stoeltjes lift kwam ben ik een dik half uur naar boven gelopen, hier kwam ik tot mijn verbazing uit bij Wild- & Freizeitpark in Klotten/Cochem. Nadat ik wat foto`s heb gemaakt ben ik weer terug gegaan.


Uitzicht vanuit Sesselbahn


Freizeitpark
De afgelopen 3 dagen was er een Weinfest in Cochem. En dit was super gezellig samen met alle stagiaires. Helaas geen foto`s hiervan.

Nou dat was het weer. Tot de volgende blog

15 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00