Zoeken

Wat ik heb geleerd

Ik heb de Engelse taal veel beter leren beheersen dan voor ik deze reis heb gemaakt, daar ben ik enorm blij om en dat gaat mij in de toekomst ook zeker een handje helpen.


Ik heb geleerd om met mensen om te gaan die het niet erg vinden om je te laten wachten, de truc is om verder te gaan met waar je kan verder gaan en een beetje druk proberen te zetten achter vragen.


Ik heb geleerd om alles 3 keer na te kijken voordat ik iets verstuur of aanmaak, zo weetje zeker dat het geen document met 10.000 fouten is wat gepost of verstuurd wordt.


Ik heb geleerd promotie acties aantrekkelijk te maken en wanneer het nou echt in de smaak kan vallen.


Ik heb geleerd welke vragen je kan stellen om iemand een duw in de rug te geven bij de aankoop van een product.


Ik heb geleerd mijzelf te blijven maar ook levensstijlen en routines aan te passen waar en indien nodig


Ik heb geleerd dat een Buitenlandstage erg leerzaam kan zijn


Hiermee sluit ik mijn Blog af


Groet


Noël Buijsen

9 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00