Zoeken

Wat heb ik geleerd Lufthansa Stage

Ik heb geleerd om op mezelf te wonen waaronder dat ook weer koken met zich meeneemt of de kamer schoonhouden en alles georganiseerd houden, ook heb ik mijn frans kunnen verbeteren aangezien mijn huisbaas alleen Frans sprak en Brussel ook een Franssprekende stad is.

Bij Lufthansa heb ik al mijn leerdoelen bereikt die ik wou bereiken. Zoals:

· Zelfstandig werken.

· Administratief werken wat meer leren.

· Meer gevoel krijgen met sleutelen.

· Meer leren over motoren in het algemeen.

· Het dagelijkse werkleven.

· Inzicht krijgen over de bedrijfsstructuur.

· Werken in een team wat afgesteld is op iedereen.

8 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00