Zoeken

Wat heb ik geleerd Lufthansa Stage

Ik heb geleerd om op mezelf te wonen waaronder dat ook weer koken met zich meeneemt of de kamer schoonhouden en alles georganiseerd houden, ook heb ik mijn frans kunnen verbeteren aangezien mijn huisbaas alleen Frans sprak en Brussel ook een Franssprekende stad is.

Bij Lufthansa heb ik al mijn leerdoelen bereikt die ik wou bereiken. Zoals:

· Zelfstandig werken.

· Administratief werken wat meer leren.

· Meer gevoel krijgen met sleutelen.

· Meer leren over motoren in het algemeen.

· Het dagelijkse werkleven.

· Inzicht krijgen over de bedrijfsstructuur.

· Werken in een team wat afgesteld is op iedereen.

8 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00