Zoeken

Wat heb ik geleerd

Dankzij Canigou Outdoor heb ik een onvergetelijke stage kunnen lopen en heel veel geleerd. Door de canyon cursusweek hebben we een grote voorsprong gekregen dan andere stagaires bij andere bedrijven. Ik zou nu in principe zelfstandig kunnen canyoningen in de moeilijkste canyons.

het klinkt misschien grappig maar echt waar ik heb leren fietsbandenplakken 😅


ook leer je op zn stage een echte professionele houding te krijgen op de juiste momenten het ontwikkeld je ook als persoon.

5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00