Zoeken

Wat heb ik geleerd

Ik heb heel veel geleerd bij canigou outdoor. Ik kreeg heel veel ruimte om instructies zelfstanding te geven. Ook mocht ik bij het canyoningen de gids uitangen en de groep door de hele canyon begeleiden. Echt een super ervaring dat ik zelf nu alles weet van het canyoningen. Met dank aan de canyoning cursusšŸ˜. Ook heb ik veel geleerd wat er allemaal bij kont kijken bij alle activiteiten. Denk maar aan, materialen klaarzetten, vervoer regelen, tijdschema, deelnemers inlichten en nog veel meer. Canigou outdoot laat je ook bij alles mee kijken zodat je in principe na een maand alles weet wat je moet doen voor een activiteit.


Ik denk dat canigou een van de weinige is waarbij je in het gehele bedrijf mag mee kijken en uitvoeren. Echt een top ervaringšŸ‘šŸ‘.

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

Ā© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00