Zoeken

Wat heb ik geleerd

Ik heb heel veel geleerd bij canigou outdoor. Ik kreeg heel veel ruimte om instructies zelfstanding te geven. Ook mocht ik bij het canyoningen de gids uitangen en de groep door de hele canyon begeleiden. Echt een super ervaring dat ik zelf nu alles weet van het canyoningen. Met dank aan de canyoning cursusšŸ˜. Ook heb ik veel geleerd wat er allemaal bij kont kijken bij alle activiteiten. Denk maar aan, materialen klaarzetten, vervoer regelen, tijdschema, deelnemers inlichten en nog veel meer. Canigou outdoot laat je ook bij alles mee kijken zodat je in principe na een maand alles weet wat je moet doen voor een activiteit.


Ik denk dat canigou een van de weinige is waarbij je in het gehele bedrijf mag mee kijken en uitvoeren. Echt een top ervaringšŸ‘šŸ‘.

9 keer bekeken0 reacties