Zoeken

Wat heb ik geleerd?

Bijgewerkt: 30 aug 2019

Ik heb stage gelopen bij de Frontoffice van Tulip Inn Antwerpen. Om te beginnen heb ik een hele leuke stageplek gehad met allemaal leuke collega's. De collega's hebben mij ook veel geleerd waar ik erg dankbaar voor ben.


Op de eerste dag heb ik geleerd hoe ik gasten kan inchecken. Daarnaast heb ik ook geleerd hoe ik gasten kan uitchecken. Tevens heb ik ook administratieve vaardigheden geleerd zoals voorafbetaalde reserveringen van de credit card afschrijven, betalingen in het systeem zetten. Telefoon beantwoorden en gasten zo goed mogelijk proberen te helpen. E-mail beantwoorden. Reserveringen in het systeem zetten. Vuil linnengoed naar buiten brengen en schoon linnengoed verdelen. Ook moet er wel eens in de weekenden schoongemaakt worden en daar moet de receptie mee helpen.


Ik heb ook een aantal dagen in de bar/restaurant geholpen. In de ochtenddienst moest ik ontbijt bijvullen, vuile vaat naar de keuken brengen, tafels afwassen, broodjesbestellingen maken, gasten lunch en drinken brengen, tafels opdekken voor diner en ervoor zorgen dat de bar gevuld is.


Ik heb beide erg leuk gevonden maar toch gaat mijn voorkeur uit naar de Frontoffice. Omdat je dan in ander contact bent dan in het restaurant.


15 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00