Zoeken

Wat heb ik geleerd?

Bijgewerkt: 30 aug 2019

Ik heb stage gelopen bij de Frontoffice van Tulip Inn Antwerpen. Om te beginnen heb ik een hele leuke stageplek gehad met allemaal leuke collega's. De collega's hebben mij ook veel geleerd waar ik erg dankbaar voor ben.


Op de eerste dag heb ik geleerd hoe ik gasten kan inchecken. Daarnaast heb ik ook geleerd hoe ik gasten kan uitchecken. Tevens heb ik ook administratieve vaardigheden geleerd zoals voorafbetaalde reserveringen van de credit card afschrijven, betalingen in het systeem zetten. Telefoon beantwoorden en gasten zo goed mogelijk proberen te helpen. E-mail beantwoorden. Reserveringen in het systeem zetten. Vuil linnengoed naar buiten brengen en schoon linnengoed verdelen. Ook moet er wel eens in de weekenden schoongemaakt worden en daar moet de receptie mee helpen.


Ik heb ook een aantal dagen in de bar/restaurant geholpen. In de ochtenddienst moest ik ontbijt bijvullen, vuile vaat naar de keuken brengen, tafels afwassen, broodjesbestellingen maken, gasten lunch en drinken brengen, tafels opdekken voor diner en ervoor zorgen dat de bar gevuld is.


Ik heb beide erg leuk gevonden maar toch gaat mijn voorkeur uit naar de Frontoffice. Omdat je dan in ander contact bent dan in het restaurant.


15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar