Zoeken

Wat heb ik geleerd?

Stage

Op het gebied van coderen heb ik veel bijgeleerd, omdat de opdrachten die ik heb gekregen tijdens mijn stage bijna alleen maar websites waren.

De websites maakte ik vooral in wordpress met het thema divi. Maar in wordpress heb ik veel gecodeerd omdat de klanten vaak iets wilde dat niet mogelijk was met het normale CMS systeem.

Dus ik heb mezelf dingen bijgeleerd op het gebied van coderen.

Wat ik wel heb gemerkt is dat ze hier ontzettend achter lopen op het gebied van webdesign.

Eigenlijk weten ze niks over het werkend maken van een website dus ik kon daarover totaal geen hulp vragen. Aan de ene kant ook een goede uitdaging voor mij, omdat ik het me allemaal zelf moet leren dan.

Het communiceren in een andere taal ging verrassend goed, omdat de collega’s waar ik veel mee werkte zich toch wel goed verstaanbaar konden maken in het Engels en de opdracht duidelijk konden uitleggen. Soms waren er natuurlijk wel wat onduidelijkheden omdat het soms moeilijk was voor hun om het in het Engels uit te leggen en andersom, maar over het algemeen is dit prima gegaan.

Ik heb flink wat opdrachten gehad die in een stijl gemaakt moest worden waar ik zelf eigenlijk niet echt achterstond, dus wat dat betreft werd ik op dit gebied gelukkig gelijk op de proef gesteld.

Op het begin vond ik dit wel echt moeilijk, vooral op het gebied van web. Dit omdat ik wist dat het minder goed zou werken online.

Uiteindelijk heb ik de klanten toch opgeleverd wat ze wilde en was ik uiteindelijk toch wel blij met wat ik gemaakt had, ondanks het niet binnen mijn straatje past.


Algemeen

Over het algemeen heb ik geleerd om op mijzelf te wonen.

In een andere taal te communiceren met mensen in het dagelijks leven en overal zelf voor te moeten zorgen.

7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00