Zoeken

Wat heb ik geleerd?

Stage

Op het gebied van coderen heb ik veel bijgeleerd, omdat de opdrachten die ik heb gekregen tijdens mijn stage bijna alleen maar websites waren.

De websites maakte ik vooral in wordpress met het thema divi. Maar in wordpress heb ik veel gecodeerd omdat de klanten vaak iets wilde dat niet mogelijk was met het normale CMS systeem.

Dus ik heb mezelf dingen bijgeleerd op het gebied van coderen.

Wat ik wel heb gemerkt is dat ze hier ontzettend achter lopen op het gebied van webdesign.

Eigenlijk weten ze niks over het werkend maken van een website dus ik kon daarover totaal geen hulp vragen. Aan de ene kant ook een goede uitdaging voor mij, omdat ik het me allemaal zelf moet leren dan.

Het communiceren in een andere taal ging verrassend goed, omdat de collega’s waar ik veel mee werkte zich toch wel goed verstaanbaar konden maken in het Engels en de opdracht duidelijk konden uitleggen. Soms waren er natuurlijk wel wat onduidelijkheden omdat het soms moeilijk was voor hun om het in het Engels uit te leggen en andersom, maar over het algemeen is dit prima gegaan.

Ik heb flink wat opdrachten gehad die in een stijl gemaakt moest worden waar ik zelf eigenlijk niet echt achterstond, dus wat dat betreft werd ik op dit gebied gelukkig gelijk op de proef gesteld.

Op het begin vond ik dit wel echt moeilijk, vooral op het gebied van web. Dit omdat ik wist dat het minder goed zou werken online.

Uiteindelijk heb ik de klanten toch opgeleverd wat ze wilde en was ik uiteindelijk toch wel blij met wat ik gemaakt had, ondanks het niet binnen mijn straatje past.


Algemeen

Over het algemeen heb ik geleerd om op mijzelf te wonen.

In een andere taal te communiceren met mensen in het dagelijks leven en overal zelf voor te moeten zorgen.

7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar