Zoeken

Wat een ervaring!

15/02/2020

Rozemijn- Mijn ervaring met Tenerife was onvergetelijk. Het is mooi en leerzaam om te zien hoe het vak dat je studeert in een ander land er zo anders uit ziet en je toch genoeg overeenkomsten hebt om daar uit te helpen. Iedereen in het hotel, de werknemers maar ook de mensen die er verbleven waren ontzettend aardig en wilde ook van alles weten over hoe het bij ons thuis was. Ik vond het een hele andere ervaring om 7 weken lang eigenlijk als vaste werknemer te werken maar wel superleuk. Doordat Robin en ik altijd samen opstonden, vaak samen werkte, na werk samen dingen ondernamen schepte je ook echt een band met zijn tweeën. Door een kleine 2 maanden in het buitenland te zijn en te werken heb ik ook de kans gehad om te bekijken of dit iets voor mij was later en dat is het zeker. Ik weet nu zeker dat ik later een tijd in het buitenland zal gaan werken. #levenservaring #vakantieopstage

Robin- Ik ben erg dankbaar dat ik deze geweldige ervaring heb mogen op doen en ik zou het ook zeker aan raden aan ieder ander die de mogelijkheid heeft om hier stage te lopen. De collega’s en de zorgvragers waren superaardig en wilde er echt voor zorgen dat wij ook een leuke tijd hadden, wat zeker gelukt is en wat er ook voor zorgden dat we ons op ons gemak voelde en zo echt met plezier ieder dag naar stage gingen. Maar inderdaad ook wat Rozemijn zegt, we waren 7 weken weg van al onze vrienden en familie en constant bij elkaar dat schepte echt een goede band tussen ons en zo hielpen we elkaar bijvoorbeeld met leren of in de vrije tijd om te gaan sporten, we zorgde er wel voor dat er geen enkel saai moment was tijdens ons verblijf en dat was niet eens moeilijk om te doen, want Tenerife is echt een prachtig eiland waar genoeg te beleven is. #stagevanhetjaar

5 keer bekeken0 reacties