Zoeken
  • Kasper

Wacht wat? GESLAAGD??

Bijgewerkt: 12 jun 2019Na een flink wat werkuren en vierkanten ogen is het dan eindelijk zo ver. Het PLANK project is afgerond beoordeeld en we zijn geslaagd! Het was een uitdaging maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen. Nu ik er zo op terug kijk ben ik trots op wat we hebben gecreëerd in deze redelijk korte periode. We hebben het bedrijf PLANK samen met onze begeleider Fabian van een grappig idee wat we misschien wel uit zouden kunnen voeren naar een volledig concept gebracht met prototypes videos en alles. Het was een hele opgaven om met 3 vormgevers aan een project te werken waarbij ieder zijn stijl wilt uiten maar uiteindelijk hebben we een goede mix van de 3 stijlen gemaakt.


Toen Saes vrijdag aan kwam om het CGI af te nemen was het toch wel even spannend. Ook al weet je dat je gedaan hebt wat je kon doen heb je toch altijd het idee dat het niet genoeg is. Maar toen het gesprek eenmaal aan de gang was kwam alles vanzelf. Na het gesprek even wachten zodat Saes en Fabian konden bespreken of het wel helemaal klopte en toen was het een handtekeningen feestje want ja hoor ik was geslaagd. 


Stan en ik waren die dag gewoon geslaagd voor het examen maar we konden het nog niet helemaal beseffen dus we zaten op kantoor naar elkaar te kijken met de gedachten van “en wat nu dan?” maar dat was helemaal niet nodig want dat was gewoon het einde van het project. Toen dat binnen kwam hebben we dat lekker gevierd met een biertje en daarna gezellig het weekend doorgebracht bij mijn vriendin in Vilanova del Vallès om ook weer een even te ontsnappen uit het drukke Barcelona en te genieten van het lekkere weer.


Nu nog alleen nog de stage goed afronden en hopen dat de rest ook goed gaat en dan zijn we helemaal geslaagd maar voor nu even genieten van het slagen voor het CGI!
43 keer bekeken0 reacties