Zoeken

Voorstellen

Hallo allemaal, mijn naam is Kyra Jacobs. Ondertussen zit ik al een tijdje in Malta, maar laat ik jullie eerst meenemen in mijn voorbereiding. Na lange tijd kreeg ik te horen dat ik op een buitenlandse stage mag, joehoe eindelijk. Maar nu? Waar wil ik heen en hoe moet ik alles gaan regelen. Het land had ik vrij snel gekozen, Malta. En gelukkig ben ik niet alleen, er zijn nog 2 klasgenootjes die ook naar Malta willen, hoe gezellig is dat!!


Nadat ik wist dat ik graag stage wilde lopen in Malta, was het belangrijk om een stage plek te vinden. Via stagemarkt.nl ben ik gaan zoeken, bovenaan stond een Nederlands bedrijf. Na wat gesprekken via Skype en een toelatingsopdracht was het rond, ik mocht beginnen bij Visible Partners. En niet alleen ik, ze hadden drie vrije plaatsen dus kunnen we samen beginnen bij Visible partners!! Maar dan komt het volgende, waar gaan we slapen? En hoe vinden we een slaapplek? We waren er onderling al snel uit dat we het liefst een eigen appartement wilde voor ons 3e met alle 3 drie een eigen slaapkamer. Online hadden we een Nederlandse makelaar gevonden, Angele Heshof (zeker een aanrader!!). Ze had een pas gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers voor een mooie prijs gevonden. Na het zien van enkele foto's waren we verkocht. Het was echt heel mooi en perfect gelegen. Weer iets wat we kunnen afvinken.


Na het invullen van het papierwerk was het rond, wij gaan met z'n 3e negen weken naar malta!!! Het aftellen kan beginnen, nog 88 dagen en dan gaan we :)35 keer bekeken0 reacties