Zoeken

Voordelen van het eiland

Gran Canaria een:

- Zonnig

- Zandig

- Multi cultureel

- Goed ontwikkeld


En vooral prettig locals hebbend eiland.


Er valt hier te surfen wat ik vandaag voor het eerst heb mogen doen hier, verder valt er natuurlijk te duiken, zeevaarten te boeken, kameel rijden en vooral zonnebaden.


Na een harde week is in het weekend een van deze dingen altijd prettig in het nabij.


En kan ik vooral genieten van deze dingen.13 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00