Zoeken

Voorbereidingen

Mijn naam is Lars Vorstermans, ben 20 jaar oud en zit in het laatste jaar van mijn studie. Het laatste half jaar aan de opleiding van Manager Ondernemer Horeca is ingegaan. Voor mijn eindstage heb ik gekozen om het buitenlands avontuur aan te gaan en naar Berlijn te gaan. Komende 4 maanden ga ik de verschillende restaurant runnen onder leiding van mijn F&B manager. Tropical Island zal het bedrijf zijn waar ik komende tijd ga werken

Tijdens de verschillende blogs die ik ga schrijven, ga ik jullie meenemen in de avonturen die ik ga beleven.


Halverwege oktober heb ik voor mezelf de keuze gemaakt om bij Tropical Island stage te gaan lopen. Aangezien ik in het buitenland stage wilde gaan lopen kwam hier een en al bij kijken.


Als allereerste moest er ik gaan solliciteren in het Duits, dit betekende dat ik een duits CV en motivatie brief moest gaan schrijven. Vervolgens 2 sollicitatie gesprekken gehad via de telefoon om mijn Duitse taal te testen.


Toen ik eenmaal aangenomen was, was het zorgen dat alle officieel papieren in orde kwamen. Dit heeft even geduurd en wat geregeld verder. Maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Een kamer kreeg ik aangeboden door kun, dit was helemaal super. Hier hoefde ik dus ook niet meer naar om

te kijken.


Toen eenmaal alle papieren rond waren vanuit school, Erasmus en Tropical Island kon de echte voorbereiding beginnen voor de reis. Het inpakken van het koffer was nog een opgaven aangezien ik voor een lange tijd weg ga. Maar wanneer ik er eenmaal aan begon, ging het allemaal vanzelf en was het koffer zo ingepakt.
39 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00