Zoeken

Voorbereiding op stage Tenerife

15/11/2019

Hoi wij zijn Robin en Rozemijn, twee leerlingen van Vista college leerjaar 2. Robin is 17 jaar doet de GGZ stroom en ik ben 18 jaar en doe de AGZ stroom. Toen we hoorden dat er een optie was om naar Tenerife te gaan voor een buitenlandse stage hebben wij ons meteen vol op ingezet om een kans te maken om hierheen te kunnen. Om dit te mogen meemaken moesten wij een motivatie brief schrijven. Robin en ik hebben ons als duo samengevoegd en zijn samen gaan zitten om de brieven te schrijven en hebben zo ook samen besproken hoe wij het hier zouden aanpakken als wij het uitgekozen duo zouden worden. Mario heeft een informatieve powerpoint in onze klassen gegeven zodat we een beetje wisten wat ons te wachten stond. We kregen een week nadat wij onze brieven hadden ingestuurd te horen dat wij het duo waren die naar Tenerife mochten gaan. We zijn gelijk gaan kijken naar vluchten en hebben onze tickets geboekt. Buiten de vliegtickets moesten er natuurlijk ook heel wat formulieren worden ingevuld samen met een engels toets. Een week voordat we vertrokken begonnen we met praten over hoe wij onze koffer zouden inpakken en wat er nog gekocht moest worden en zeker niet onbelangrijk wie ons zou brengen en hoe laat dat zou zijn.


4 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00