Zoeken

Voorbereiding op de werkzaamheden #blog4

De schooldag begint voor mij rond 08:30uur. De kinderen hoeven pas om 09:00uur aanwezig te zijn.

Doordat ik bij de kleuters zit kan ik dat half uur goed gebruiken voor voorbereidingen. zo verwissel ik de dagkaarten en de takenkaarten. begeleid ik groep 1 en 2 bij de leessleutel en kan ik daar veel opdrachten voor uitzoeken. ook zijn er in de middag ateliers, hiervoor moet veel voorbereiding getroffen worden bijvoorbeeld: wat gaan we doen, welke benodigheden, in hoeveel groepjes en of we het materiaal wel op school hebben. Als de kinderen naar huis zijn treffen we de meeste voorbereidingen. Dan zoek ik voor de volgende dag rekenwerkjes, kleurplaten, letterherkenning en zorg ik dat dit alles klaar ligt voor de volgende dag.


Op naar het echte werk!!!


3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00