Zoeken

Voorbereiding op de werkzaamheden #blog4

De schooldag begint voor mij rond 08:30uur. De kinderen hoeven pas om 09:00uur aanwezig te zijn.

Doordat ik bij de kleuters zit kan ik dat half uur goed gebruiken voor voorbereidingen. zo verwissel ik de dagkaarten en de takenkaarten. begeleid ik groep 1 en 2 bij de leessleutel en kan ik daar veel opdrachten voor uitzoeken. ook zijn er in de middag ateliers, hiervoor moet veel voorbereiding getroffen worden bijvoorbeeld: wat gaan we doen, welke benodigheden, in hoeveel groepjes en of we het materiaal wel op school hebben. Als de kinderen naar huis zijn treffen we de meeste voorbereidingen. Dan zoek ik voor de volgende dag rekenwerkjes, kleurplaten, letterherkenning en zorg ik dat dit alles klaar ligt voor de volgende dag.


Op naar het echte werk!!!


3 keer bekeken0 reacties