Zoeken

Voorbereiding op de opdrachten

Voor mij als Junior Accountmanager zijn de volgende opdrachten aan de orde

1. Het uitvoeren van accountmanagement

2. Het uitvoeren van het order proces

3. Zorgt voor relatie beheer en klant contact / webcare activities


Deze taken ben ik na onderzoekswerk en het opbouwen van enige kennis gaan uitvoeren en uitschrijven voor Englishplus. Bij het uitvoeren van accountmanagement heb ik gekozen voor het account Dutch students abroad, dit account ga ik een tweezijdig voordeel voorleggen.


Voor het Order proces heb ik 2 klanten geselecteerd waarop ik een verkoopgesprek bij een en een verkoop presentatie bij de ander afneem.


Voor relatiebeheer en webcare heb ik promotie acties uitgevoerd die mij een klant heeft opgeleverd, en het contact mee heb onderhouden tot ik het stokje weer overdraag.
10 keer bekeken0 reacties