Zoeken

Voorbereiding onderzoek naar Chemikanten opleidingen Duitsland.


In maart bezoeken we twee locaties in Duitsland waar opleidingen worden verzorgd. De Berufsschule in Regensburg en de bedrijfsschool van Arlanxeo Duitsland in Dormagen. Benieuwd hoe onze buren hun beroepsopleidingen vorm geven. Een programma met studenten uitwisseling met de school uit Regensburg staat gepland en onze ideeën hierover willen we graag delen.

26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar