Zoeken

Voorbereiden op de werkzaamheden:

De werkzaamheden die ik zal moeten uitvoeren zijn vooral: het in/uitchecken van gasten, reserveringen in orde maken, emails beantwoorden, toeristische informatie verstrekken etc.


Veel van deze dingen hebben wij in de lessen al theoretisch geleerd en heb ik tijdens mijn eerstejaars stage al kunnen uitvoeren, dus een beetje ervaring heb ik al.

Verder ga ik gewoon eerst goed meekijken met mijn collega's en aantekeningen maken voor zover dat gaat.


Dit is hoe ik mij ga voorbereiden op de werkzaamheden die ik ga doen en hopelijk gaat alles dan goed.


Tot de volgende keer!

Groetjes Nadine👋🏼

15 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00