Zoeken

vlucht en aankomst in Lapland

Als je de blog bij Eva hebt gelezen, heb je gelezen dat de vlucht en de reis ernaar toe niet al te goed gingen. het duurde enorm lang, maar we zijn er!! en wat is het hier mooi!!


Hieronder zie je de vlog van de reis en de aankomst en rondleiding. Het is prachtig en die 2,5 maand gaan we zeker uithouden hier!


Als je de blog van Eva nog niet hebt gelezen, ga dat dan ook snel doen, maar kijk eerst deze vlog natuurlijk. Veel plezier met kijken! (Eva-marie scheilen)

(tel bij de stukjes waar tijd bij staat 2 uur op. Dan klopt de tijd en weet je ook hoelang we uiteindelijk onderweg waren.)


107 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00