Zoeken

Vista MZ goes Nottingham

Bijgewerkt: jan 29

Eindelijk, de dag van vertrek! In alle vroegte... 06.01 uur de trein naar Schiphol. Met een afvaardiging van team Maatschappelijke Zorg op weg naar Nottingham voor een kennisuitwisseling met Nottingham Trent University, Department of Social Work and Health!

Vandaag hebben we kennis gemaakt met Andrea, senior lector en tevens één van onze contactpersonen van de NTU. Ze heeft ons een rondleiding gegeven binnen de locaties van de school. De oude, karakteristieke gebouwen hebben vanbinnen een moderne uitstraling met een open sfeer. Na de rondleiding hebben we het programma voor de komende dagen verder besproken. De collega’s van NTU zijn ook erg benieuwd naar onze inbreng door middel van workshops, presentaties en observaties. Morgen starten we met veel enthousiasme met het inhoudelijke programma.62 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00