Zoeken

#1 Vertrekdag: Op naar Denemarken!

Bijgewerkt: 17 apr 2019

Vanaf het moment dat ik iets hoorde over een buitenlandse stage op school was het voor mij al meteen duidelijk; Ik ZAL en WIL naar het buitenland. Na lang zoeken had ik een stage via via gevonden in Denemarken genaamd NÜ Denmark. Dit een modebedrijf.


Na het lange wachten zit ik dan nu eindelijk in het vliegtuig, Hopend op geen vertragingen en dat het allemaal soepeltjes zal gaan lopen, nou helaas niet.... het vliegtuig mocht niet opstijgen vanwege de mist dus ik moest ongeveer een 2 1/2 uur wachten maar hierdoor miste ik mijn trein dus ook. Na een lang uurtje wachten zit ik dan eindelijk in de trein richting Randers waar mijn appartement en stagebedrijf zich bevindt.


Mijn appartement bevind zich in het centrum, dus lekker kort bij alle winkeltjes... SHOPPEN!

Ik woon samen met allemaal andere internationale studenten die net zoals mij ook op stage gaan de hele week. S'morgens en S'avonds eten wij wel samen. Ik verheug me enorm om te zien wat voor mensen ik ga leren kennen. Maar eerst nog eventjes drie uurtjes in de trein zitten.


I'll keep you guys posted!

Wish me luck!


groetjes Lonne


68 keer bekeken0 reacties