Zoeken

Vertrek richting BerlijnGisteren was de grote dag dat ik zou vertrekken richting Berlijn. Via internet had ik een treinticket geboekt van Maastricht tot Brand Tropical Island. De reisduur zou ruim 8 uur gaan duren.

Gelukkig had het weer geen invloed op de reis en was er niet al te veel vertraging op het traject. In Herzogenrath een kleine vertraging van 20 minuten vanwege de sneeuwval. Gelukkig stond er voldoende overstap in Düsseldorf om de ICE richting Berlijn te halen. Vanaf Düsseldorf naar Berlijn was het bijna 5 uur reizen met de ICE. Om de tijd te doden de laptop opgestart en een serie gaan kijken. Hierdoor ging de tijd snel, het gevoel dat ik 5 uur in de trein had gezeten was er daarom ook niet echt. Eenmaal aangekomen in Berlijn was het uitzoeken waar in mijn volgende trein moest gaan nemen naar Brand Tropical Island. Het station van Berlijn bestaat uit 3 verdiepingen en verschillende ringen. Dit is heel iets anders dan het station in Maastricht.

Eenmaal aangekomen op het juiste spoor en de juiste trein te hebben gevonden was het nog een uurtje reizen. Dit liep allemaal voorspoedig en het uurtje was zo om. Bij het station van Brand Tropical Island staat er direct een bus klaar die alle gasten naar het terrein brengt. Aangezien het een groot terrein is rijden er elk half uur een bus vanaf het treinstation naar Tropical Island.

Ik werd welkom geheten door Sarah, de dame waarmee ik alles heb geregeld. Ik kreeg een kleine rondleiding over het park en vervolgens liet ze mij het complex zien waar ik zou gaan verblijven. Een mooie royale tweepersoonskamer voor mij alleen. Hier mag ik absoluut niet over klagen.

48 keer bekeken1 reactie