Zoeken

Voorbereiding, vertrek en aankomst

Bijgewerkt: 21 jun 2019

Ik heb nog nooit zoveel spullen ingepakt in mijn koffers. Kleren, 7 skateboards, plectrums, schoenen, badpullen en dat alles x 8 ofzo.


Ff snel checken of ik alles heb, paspoort check, vliegticket check and let's go to the airport


Dan is het de dag dat ik afscheid nam van mijn liefste ouders om vervolgens te beginnen aan mijn avontuur in Barcelona.


Na aankomst zijn mijn vriendin en ik de sleutels van het appartement gaan ophalen en kwamen wij vervolgens aan in ons appartement in hartje Centrum.

Het is iets kleiner dan verwacht, maar niks op aan te merken.

Na even uitgerust te hebben, heb ik mijn vriendin meegenomen naar mijn favoriete burgertent in Barcelona.


Ik heb het daar zo ontzettend gezellig gehad met haar.

Na goed te hebben gegeten zijn we gaan slapen, terwijl ik weer mijn beroemde niesbui kreeg.


30 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00