Zoeken

Vertrek en aankomst ~ blog 2

De laatste dag thuis ben ik langs familie gegaan om dag te zeggen. In de nacht vertrokken we. We hadden onderweg bijna niks van file. 's Morgens kwamen we aan. Een collega liet me binnen in het huis waar de stagiaires en de andere mensen zitten die in het bedrijf werken. Iedereen heeft zijn eigen kamer met douche en wc. Het enige wat je moet delen is de keuken, maar dat is helemaal niet erg. Het is namelijk zo fijn om een plekje voor jezelf te hebben. We brachten alle spullen naar boven en gingen naar het bedrijf toe.Mijn ouders bleven nog een paar dagen, even genieten dus en lekker gaan skiën. Op zaterdag begon mijn stage en zondag gingen mijn ouders weer naar huis.

8 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00