Zoeken

Vertrek en aankomst ~ blog 2

De laatste dag thuis ben ik langs familie gegaan om dag te zeggen. In de nacht vertrokken we. We hadden onderweg bijna niks van file. 's Morgens kwamen we aan. Een collega liet me binnen in het huis waar de stagiaires en de andere mensen zitten die in het bedrijf werken. Iedereen heeft zijn eigen kamer met douche en wc. Het enige wat je moet delen is de keuken, maar dat is helemaal niet erg. Het is namelijk zo fijn om een plekje voor jezelf te hebben. We brachten alle spullen naar boven en gingen naar het bedrijf toe.Mijn ouders bleven nog een paar dagen, even genieten dus en lekker gaan skiën. Op zaterdag begon mijn stage en zondag gingen mijn ouders weer naar huis.

8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar