Zoeken

vertrek en aankomst Lufthansa stage

Ik ben op zondag 5 januari vertrokken richting het jeugd hostel in Brussel. Omdat mijn kamer pas later beschikbaar was heb ik een jeugd hostel geboekt. Voor de reis heb ik het Belgisch openbaar vervoer gebruikt. De reis is goed verlopen en ik kon meteen inchecken bij de jeugd hostel.

Eenmaal een kamer toegewezen te hebben ben ik er ingetrokken en heb de tijd genomen om Brussel te bekijken en daarna klaargemaakt voor de eerste dag stage de dag erna.

Het vertrek naar de andere kamer verliep heel goed ik heb uitgecheckt bij het jeugd hostel en ben toen vertrokken naar de andere kamer.

Toen ik daar was aangekomen ben ik meteen alles gaan klaarzetten en uitpakken en me weer klaargemaakt voor de dag erna op stage.

16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar