Zoeken

vertrek en aankomst Lufthansa stage

Ik ben op zondag 5 januari vertrokken richting het jeugd hostel in Brussel. Omdat mijn kamer pas later beschikbaar was heb ik een jeugd hostel geboekt. Voor de reis heb ik het Belgisch openbaar vervoer gebruikt. De reis is goed verlopen en ik kon meteen inchecken bij de jeugd hostel.

Eenmaal een kamer toegewezen te hebben ben ik er ingetrokken en heb de tijd genomen om Brussel te bekijken en daarna klaargemaakt voor de eerste dag stage de dag erna.

Het vertrek naar de andere kamer verliep heel goed ik heb uitgecheckt bij het jeugd hostel en ben toen vertrokken naar de andere kamer.

Toen ik daar was aangekomen ben ik meteen alles gaan klaarzetten en uitpakken en me weer klaargemaakt voor de dag erna op stage.

16 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00