Zoeken

vertrek en aankomst

om 2 uur in de nacht van 2 november was het dan eindelijk zo ver ik zou vertrekken naar Fuerteventura. rond de klok van half 4 kwam ik dan aan in Dusseldorf deze vlucht zou rond 6:10 vertrekken. na het inchecken en de koffers hebben af te geven was het dan langzaam tijd om afscheid te nemen van pap en mam...... door de douane en dan de lucht in. vol met spanning met waar ik terecht zou komen ben ik net iets voor 12 uur geland en moest ik nog een uurtje met de naar het resort. daar aangekomen stonden ze al op mij te wachten en hadden ze een hartelijk welkom met een lekker drankje. na met iedereen kennis te hebben gemaakt en een korte rondleiding door het resort kon ik naar mijn kamer. en heb ik mij daar even kunnen opfrissen en daarna een hapje kunnen eten. ik moest mijn kamer delen met nog een collega, dit was direct een goede klik en hij lied mij het resort nog wat meer zien. en daarna ben ik gaan slapen en werd ik de volgende dag pas wakker.

5 keer bekeken0 reacties