Zoeken

Vertrek en aankomst

Zondag 8 maart was het eindelijk zo ver. Ik kon gaan! Met een auto vol spullen ben ik naar Düsseldorf gereden. Eenmaal daar heb ik alle spullen in mijn kamer gezet en ben ik met mijn ouders naar mijn stageplek gereden om een hapje te eten. Het is immers Van der Valk. Na een heerlijke maaltijd ben ik weer naar mijn kamer gegaan om vervolgens alleen achter te blijven.


Alles netjes uitgepakt en wel was het toch gek om daar alleen te zijn. Gelukkig had ik Netflix om lekker af te schakelen. De dag erna ben ik met de tram naar mijn stagebedrijf gegaan. Mooie verbinding en ik was zelfs een half uur te vroeg.


Al met al ging het vertrek en de aankomst zeer soepel.


3 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00