Zoeken

Vertrek en aankomst

Zondag 8 maart was het eindelijk zo ver. Ik kon gaan! Met een auto vol spullen ben ik naar Düsseldorf gereden. Eenmaal daar heb ik alle spullen in mijn kamer gezet en ben ik met mijn ouders naar mijn stageplek gereden om een hapje te eten. Het is immers Van der Valk. Na een heerlijke maaltijd ben ik weer naar mijn kamer gegaan om vervolgens alleen achter te blijven.


Alles netjes uitgepakt en wel was het toch gek om daar alleen te zijn. Gelukkig had ik Netflix om lekker af te schakelen. De dag erna ben ik met de tram naar mijn stagebedrijf gegaan. Mooie verbinding en ik was zelfs een half uur te vroeg.


Al met al ging het vertrek en de aankomst zeer soepel.


3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00