Zoeken

Vertrek en aankomst

Eigenlijk was er niet veel aan het vertrek & de aankomst. Het enigste waar ik veel tijd in gestoken heb is om iedereen nog eens te zien, of vaker dan 1x. Want je kunt ze niet even snel zien / meeten als je eenmaal op bestemming bent, voor mij dan Frankrijk.


Aangezien je niet zomaar niks aan school hoeft te doen heb ik er ook voor gezorgd dat ik alle afspraken nagelopen ben zodat er nergens iets fout zou kunnen gaan.


Gelukkig voor mij was mijn vriendin jarig en gaf ze een feest dus kon ik het toch nog even gezellig hebben met vrienden de dag voordat ik ging. Uiteindelijk ben ik 14 September richting Charleville-Mézières gereden, met mijn eigen auto omdat ik het OV niet handig vind voor zo'n afstand, ik niet bekend ben met het OV in Frankrijk & het veel gemakkelijker is om je eigen auto te gebruiken want dan kan je overal gaan en staan waar je wilt ( niet letterlijk )

In Charleville-Mézières had ik voor de 1e maand een BNB geregeld, iets wat blijkbaar niet gehoeven had want mijn stage had iets geregeld zonder mij te informeren. hier zou ik dan 14 oktober heengaan. De reis heeft rond de 3 uur geduurd


Hieronder is een foto van het kasteel van Sedan, die naast mijn stage ligt.

En nog een random foto van Sedan30 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00