Zoeken

Vertrek en Aankomst

Hallo allemaal!

Ik ben ondertussen aangekomen op mijn stageplaats!

10 Maart om 13:00 had ik mijn heenvlucht vanaf Brussel Charleroi airport, hier heb ik afscheid genomen van mijn moeder en stiefvader en vervolgens in mijn eentje het vliegtuig ingestapt, wat ik nog best wel spannend vond maar gelukkig is alles prima verlopen.

Na een vlucht van 4,5 uur kwam ik aan op de luchthaven van Gran Canaria: Las Palmas.

Vanuit hier heb ik een taxi genomen naar Playa del Inglés, dit duurde ongeveer 20minuutjes.

Eenmaal aangekomen in het hotel kreeg ik mijn kamer toegewezen en heb ik kennis gemaakt met een andere stagiaire uit België.

Nadat ik mijn koffers had uitgepakt kreeg ik van haar een rondleiding door het hotel en ik heb ook een aantal medewerkers ontmoet.

Mijn eerste 2 dagen hier heb ik vrij gekregen zodat ik de buurt een beetje kan verkennen dus dat ga ik nu doen😊 bedankt voor het lezen en tot ziens!

Groetjes Nadine


21 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00