Zoeken

Vertrek en Aankomst

Bijgewerkt: 18 feb 2018

Hoe begon mijn avontuur?!


Toen ik hoorde dat we stage mochten lopen in het buitenland twijfelde ik geen seconde en heb ik direct binnen 3 dagen mijn ticket geboekt naar Curacao voor 6 maanden. Terwijl we eigenlijk maar 2,5 maanden stage hebben. Voor mij is Curacao mijn tweede, eigenlijk mijn eerste t(huis). Ik was blij, ik zou en zal al mijn vrienden weer gaan zien op Curacao. Maar dit keer was het niet alleen maar lang leve de lol. Nu moest ik ook gaan werken. In de zomervakantie van 2017 ben ik hier ook weer 2 maanden op vakantie gegaan en daar had ik Mike de eigenaar van VDK groep Caraiben leren kennen op ZanziBar tijdens een strandfeest. Het klikte meteen en ik vroeg heel voorzichtig naar een werkplek. Die had hij niet op het moment. Na lang praatte en een paar Brightjes was hij een beetje overtuigd. Zo erg overtuigd dat hij alle andere stagiaires heeft afgezegd om plek te maken voor mij. Waarom deed hij dat nou dacht ik? tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds geen idee. Was het mijn babbel? was het mijn kennis? of vond hij mij gewoon goed bij de groep passen?


Nadat ik 4,5 maanden naar huis te zijn geweest ben ik terug op dit Dushi Curacao. Wat heb ik dit gemist dacht ik. Warme weer, lachende mensen, vrolijke mensen. Sin Stress, dat maakt dit eiland zo mooi. Na 10u15 vliegen landde ik om 15:30, vervolgens staat Mike mij op te wachten op Hato Airport met natuurlijk een heerlijk koud Brightje om ons nieuwe avontuur te beginnen weer. Hij haalde me op in zijn gloednieuwe pick-up waar we al tijdje over hadden omdat we allebei auto fanaten zijn. Onderweg naar mijn huis waar ik woon. De rit duurde ongeveer 25 minuten en ik herkende elke centimeter van het eiland naar huis. Nog beter dan in Heerlen. Toen we eindelijk bij mij thuis waren pakte ik mijn koffers uit de laadbak en ging meteen opzoek naar mijn vrienden die daar te wachten zaten met een ja... je raad het al, een koud brightje.


Die avond heb ik iedereen gezellig meegenomen naar mijn favorieten restaurant in hartje willemstad (hoofdstad). Een overheerlijke schnitzel. Naarmate de avond voortduurde gingen we weer gezellig naar huis. Ons omkleden en klaarmaken voor mijn eerste avondje Cabana in een lange tijd. Maar eerst een Happy Hour meegepakt bij Madero Beach Club waar een aantal vrienden werken. en Voordat ik het wist was de avond weer voorbij en lag ik om 2 uur in bed omdat ik een kleine jetlag heb natuurlijk


43 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

De voorbereiding

In december 2019 ben ik op “sollicitatie” gesprek geweest bij Buffel Outdoor met 3 mede studenten in Oldenzaal op het hoofdkantoor. Het was een leuk gesprek met mooie instructie weekenden in Nederland