Zoeken

Vertrek, aankomst en kennismaking

Op donderdag 9 juli ben ik in de ochtend vertrokken samen met Anouk uit mijn klas die ook als stagiaire bij Buffel outdoor gaat werken. Door de Corona crisis moeten we allemaal op eigen vervoer naar de stage locatie komen. We hebben gepland om in twee dagen te rijden omdat 1000km in een keer misschien te ver is en zo komen we vrijdag begin van de middag uitgerust aan op ons stage adres. Bij aankomst ontmoeten we de mede stagiaires en medewerkers van Buffel op deze locatie (de meeste heb ik al eerder ontmoet). We moeten zelf de tent opzetten waar we de komende weken in gaan verblijven. Het is meteen een gezellige avond. Er zijn nog geen gasten en er moet ook nog van alles opgebouwd worden voordat het kamp gereed is en de gasten kunnen komen.

6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00