Zoeken

Vertrek & Aankomst

1 Februari 2016 03:30. De wekker gaat af, hetzelfde deuntje zoals altijd. Langzaam open ik mijn ogen en probeer een been uit bed te krijgen, 'Brrrr... het is te koud om uit bed te komen' denk ik bij mijzelf, maar ik moest wel op tijd op het vliegveld zijn, dus geen kans om nog even de wekker op sluimeren te zetten.

Toen ik uit bed kwam begon de dagelijkse routine weer: opstaan, opmaken,eten en tandenpoetsen. Ik duw de koffer in de kofferbak en stap wankelend de auto in met groot verlangen naar mijn bed, kon ik maar nog eventjes slapen.

Na het langzaam opslurpen van mijn koffie treff ik Stef nog even samen met zijn ouders,voordat wij richting de terminal lopen.

We hadden na enkele minuten lopen al de security chekpoint bereikt, toen was het tijd om afscheid te nemen van mijn vader, 'Ik zal hem toch wel missen' dacht ik bij mijzelf terwijl de beveiliger mijn schoenen controleerde.

Met een raar buikgevoel stapte ik het vliegtuig in, eenmaal in het vliegtuig viel het mij zwaar om nog een beetje rust op te pikken voordat wij zouden landen.

Na het wachten op ons baggage werden wij op LPA (Las Palmas De Gran Canaria Airport) met vreugde begroet door een van de medewerkers van Blue Explorers. Onderweg naar de vestiging werd ons van alles verteld over het eiland en het bedrijf, maar het landschap nam mijn focus en de rit naar Taurito leek binnen 5 minuten om te zijn.

Op de locatie werd ik vriendelijk ontvangen door alle collega's en kregen Stef & ik de rest van de dag voor ons zelf.

Na iets lekkers gegeten te hebben op het strand besloten Stef en ik het water in te duiken en te snorkelen.

Ik kon het niet geloven dat ik binnen 12 uur van het vriezen in de regen naar bruinbakken in de zon ging.

Uitgeput van het zwemmen nam een collega ons mee om ons het appartement te laten zien en alles uit te leggen.

De rest van de dag verbracht ik met het genieten van het uitzicht en het opmaken van onze kamer.


In mijn volgend bericht zal ik meer vertellen over de kennismaking met het bedrijf.

-Sorush Brandenburg


(In de afbeelding kan men het uitzicht zien)26 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00