Zoeken

Verloop stage @HAITEC
Jouw voorbereiding op de werkzaamheden

Het voorbereiden op de werkzaamheden in het bedrijf heb in in de introductie week gehad. in deze week hebben we uitleg gehad hoe bepaalde zaken lopen en verwerkt worden bij Haitec. We zijn ook een paar keer de hangaar in geweest om bepaalde zaken te bekijken.


De werkzaamheden De werkzaamheden Bij Haitec waren erg verschillend. Sommige weken moet ik veel panels los maken en de andere week was ik bezig met het smeren van een landingsgestel. Jouw verblijf Ik verbleef in het plaatsje Lautezenhausen dat lag 10 minuten van mijn stage plek af. In de omgeving was niet veel te beleven. als je naar een winkelcentrum wou moest je minimaal een half uur rijden. De supermarkt lag gelukkig wel in de buurt. Jouw ervaringen Mijn ervaring van mijn stage was goed. Het was alleen jammer dat er weinig te doen was in de omgeving. Hierdoor heb ik veel tijd op mijn kamer doorgebracht. Ik heb ook soms dingen samen met collega's gedaan in mijn vrije tijd. De cultuur De Duitse cultuur is bijna hetzelfde als de Nederlandse cultuur. Veel verschillen heb ik niet ervaren. Ik heb wel het van andere culturen mogen proeven omdat er bij Haitec mensen werken van over het hele wereld zoals IJsland, Amerika, Turkije en Verenigd Koninkrijk.


Terug naar Nederland Ik ben de Vrijdag voor de terugkomdag naar huis gereden met mijn Starlet. Helaas ben ik eerder terug gekomen dan verwacht vanwege COVID-19 Wat heb je geleerd


Op mijn stage heb ik veel geleerd hoe het er aan toe gaat in een groot vliegtuig onderhoudsbedrijf. Hoe de structuur in elkaar zit en hoe de taken verdeelt zijn. ook heb ik erg veel geleerd over het onderhouden van vliegtuigen en heb het een en ander opgestoken van vliegtuig systemen.

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar