Zoeken

Verloop stage @HAITEC
Jouw voorbereiding op de werkzaamheden

Het voorbereiden op de werkzaamheden in het bedrijf heb in in de introductie week gehad. in deze week hebben we uitleg gehad hoe bepaalde zaken lopen en verwerkt worden bij Haitec. We zijn ook een paar keer de hangaar in geweest om bepaalde zaken te bekijken.


De werkzaamheden De werkzaamheden Bij Haitec waren erg verschillend. Sommige weken moet ik veel panels los maken en de andere week was ik bezig met het smeren van een landingsgestel. Jouw verblijf Ik verbleef in het plaatsje Lautezenhausen dat lag 10 minuten van mijn stage plek af. In de omgeving was niet veel te beleven. als je naar een winkelcentrum wou moest je minimaal een half uur rijden. De supermarkt lag gelukkig wel in de buurt. Jouw ervaringen Mijn ervaring van mijn stage was goed. Het was alleen jammer dat er weinig te doen was in de omgeving. Hierdoor heb ik veel tijd op mijn kamer doorgebracht. Ik heb ook soms dingen samen met collega's gedaan in mijn vrije tijd. De cultuur De Duitse cultuur is bijna hetzelfde als de Nederlandse cultuur. Veel verschillen heb ik niet ervaren. Ik heb wel het van andere culturen mogen proeven omdat er bij Haitec mensen werken van over het hele wereld zoals IJsland, Amerika, Turkije en Verenigd Koninkrijk.


Terug naar Nederland Ik ben de Vrijdag voor de terugkomdag naar huis gereden met mijn Starlet. Helaas ben ik eerder terug gekomen dan verwacht vanwege COVID-19 Wat heb je geleerd


Op mijn stage heb ik veel geleerd hoe het er aan toe gaat in een groot vliegtuig onderhoudsbedrijf. Hoe de structuur in elkaar zit en hoe de taken verdeelt zijn. ook heb ik erg veel geleerd over het onderhouden van vliegtuigen en heb het een en ander opgestoken van vliegtuig systemen.

9 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00