Zoeken

Verdwaald.. en in een Sami shop

Deze week heb ik een van de wandelroutes gelopen... Tja of het goed ging is een 2e, want ik denk niet dat het bedoelt was om verdwaald te raken...

We hadden ook een dag vrij en die dag gingen we naar een Sami shop samen met Loïs en Corinna. Dit was een hele ervaring en of het wat kostte Jezus... het was wel enorm gezellig.


Onze laatste 2 weken zijn ook al aangebroken en ik vind het echt zo enorm jammer. Heb hier echt een enorm leuke tijd gehad en zou er zo nog een paar weken achteraan willen plakken. Deze 2 weken dus nog zeker goed genieten!


hieronder is dan de blog van deze week! Heel veel plezier met kijken


42 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00