Zoeken

Verblijf

5 weken voordat ik naar het eiland kwam had ik een nieuwe auto, een hyundai i10 gekocht bij Mike vd Klashorst voor rond te scheuren op het eiland. Eenmaal opgehaald, verzekerd reed ik door naar eerste mijn verblijf waar al mijn vrienden zaten. Na daar 2 weken gezeten te hebben heb ik besloten om weer te verhuizen naar Jan Sofat. Onderweg ernaartoe kwam ik allemaal bekende tegen. Toen zag ik de afslag Jan Sofat en nam ik de afslag. Over een asfalt weg met alleen maar groen en wederzijden. Dit was anders dacht ik dan voorheen, toen zag ik in de verte de security staan bij de poort van het park. Ik kwam aan en deed mijn raam omlaag en zijn Bon Tardi madame, con ta bai? maar er kwam niks uit. Dus zei ik maar Nr. 179. Poort ging nog steeds niet open. Ze zei "Niet voor onbevoegden". Na een kleine discussie begreep ze eindelijk dat ik er woon kreeg ik een grote excuses aangeboden en mocht ik eindelijk door. Na een lange weg over het villapark zag ik eindelijke die lange witte muur van het huis. Ik drukte op de knop van het hek maar er gebeurde niks... maar natuurlijk, batterij was leeg. Eenmaal uitgestapt en handmatig opengedaan reed ik de auto het terrein op en toen herinnerde ik mij dat mooie uitzicht over het Spaanse water weer met schitterende boot aan de steiger. want ja... Ik was er al ontelbaar vaak geweest. Eenmaal naar boven de trap naar nu mijn eigen woning kwam alles weer binnen. Die bank, die koelkast, dat bed. Alles viel weer als puzzelstukjes in elkaar. blij om terug te zijn na zo'n lange periode. Gelijk na 2 dagen nodigde ik een klein groepje vrienden uit om na Zanzi zaterdag te gaan borrelen en te koken bij mij. Eenmaal aan het einde van deze avond ben ik gezellig met hun mee teruggegaan naar Madero Sunset om daar nog te genieten van een paar Brightjes en een gezellige line-up van lokale artiesten en dj's. Aangezien ik een contract heb aangeboden gekregen blijf ik komende jaar en een groot deel van 2019 sowieso nog op Jan Sofat om te genieten van mijn Dushi Korsou.


33 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar