Zoeken

Van ons prachtige Maastricht naar Malta :D

Ja hoor het is zo ver!

Mijn koffer kan nog net ademenen. Ken je dat? Dat je koffer overvol is, maar je probeert nog net dan tubetje crème er in te duwen, terwijl je weet dat er gewoonweg geen plek meer is.... haha zo ben ik dus (helaas).


06:00 uur ging mijn wekker. Iets te vroeg, maar ach we gaan naar Malta dus het mag voor deze keer :p


Paspoort check, online ticket check, koffers check, mama mee om uit te zwaaien check!

Vol enthousiasme en spanning bel ik Nikki en Kyra op, om te vragen hoe ze zich voelen. Haha je zult vast denken hoezo voelen? Nou omdat we naar Malta gaan!!


Aangekomen op het vliegveld zie ik in de verte mijn andere compagnon staan met 1 grote koffer in haar rechter hand en een kleine tas... Nou toen kwam ik aan met mijn hele inboedel. Waaronder Verstegen kruiden die ik AB-SO-LUUT niet kon achterlaten, want stel nou maar eens dat je 2 maanden lang je smaakpapillen aan het verwaarlozen bent?! Nou deh ken ech nie hoor...


Hoppakee 3 uurtjes verder....


Na 2 redbulls, 3 panini's en snurkende Nikki verder zijn we geland in Malta. Toen we onze koffers hadden opgehaald stond onze Paul ons netjes op te wachten met... ja je kunt het al raden. Inderdaad een bordje met onze namen. Precies zoals in de films ja. Nou top dat kan ik dus ook van mijn bucketlist afstrepen... Het eerste Maltese ding dat ons overkwam... We stapte de verkeerde kant in.. Want in Malta rijden ze links dus... de auto's zijn ook andersom..


We zijn aangekomen bij ons appartement.. Yeah prachtig!
7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00