Zoeken
  • Ayoub

Van Madrid naar Valencia?! #1


Voordat ik begin met het delen van mijn ervaring. Laat ik mijzelf eerst voorstellen.

Mijn naam is Ayoub, 20 jaar oud en ik woon in Heerlen. Momenteel volg ik de opleiding: Medewerker Marketing en Communicatie op het Vista college in Heerlen. Ik zit in mijn laatste jaar van deze opleiding.


Omdat het mijn laatste jaar en een langere periode stage is op het Vista Collega heb ik ervoor gekozen om een stage in het buitenland te doen. Deze kans wil je natuurlijk niet missen!


Nu je een beetje over mij te weten bent gekomen. Deel ik hieronder mijn verhaal over ''Van Madrid naar Valencia''.


Madrid

Op de 31ste van januari vertrok ik vanuit Charleroi naar Madrid. Ik sliep 1 dag bij een hotel in Madrid, omdat ik pas op 1 februari in het appartement kon komen. Na een lekkere relaxte dag in het hotel kon ik eindelijk arriveren in mijn appartement. Mijn stage begon dan ook pas op 3 februari. Ik liep stage bij Truly Spain, leuke collega's en ik werd aardig verwelkomt. Na één week stage kreeg ik te horen dat ik werd ontslagen. Toen ik dat meekreeg was ik erg geshockt. Helaas kan ik je details niet meegeven wat er is gebeurt.


Na een stressvolle weekend en het maken van een moeilijke beslissing of ik nog blijf in Madrid of terug naar Nederland ga. Heb ik besloten om naar een andere stad te gaan namelijk Valencia dankzij het support van mijn familie en vrienden. Mijn vrienden hebben ook gezegd 'kom bij ons om te zoeken voor een nieuwe stage, je bent pas begonnen en je hebt niks te verliezen. Als je deze kans pakt moet je er ook voor gaan en niet opgeven!'

Valencia

Hier gaat mijn avontuur verder............

Na een korte reis met de high speed train ben ik veilig aangekomen in het mooi Valencia en zo ben ik weer een nieuw avontuur gestart. Voordat ik opzoek ga naar een nieuw stageplek heb ik verschillende plekken bezocht, want het was immers weekend. Dat zorgde ook voor minder stress.


Ik kon verblijven bij mijn vrienden om in de tussentijd op zoek te gaan naar een nieuwe woning en stageplek. Met geduld had ik een eindelijk een nieuwe stageplek!

Momenteel loop ik stage bij Happy Erasmus, een jeugdorganisatie dat diensten aan studenten verleent zoals: korte- lange trips, events, feestjes etc. Super leuke collega's, goede begeleiding en staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Tevens woon ik een studentenflat met natuurlijk leuke kamergenoten. Echt een lekkere rustige sfeer. Verder heb ik nieuwe vrienden leren kennen.


Dit was mijn eerste blog en tot de volgende keer!!


41 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

De voorbereiding

In december 2019 ben ik op “sollicitatie” gesprek geweest bij Buffel Outdoor met 3 mede studenten in Oldenzaal op het hoofdkantoor. Het was een leuk gesprek met mooie instructie weekenden in Nederland