Zoeken

Ugly Skiing Day


Afgelopen weekend was de officiële afsluiting van het seizoen in Innsbruck, dit wordt jaarlijks gevierd in Axamer Lizum waar duizenden mensen samen komen in hun meest lelijke ski outfit om feest te vieren.


Je kan het vergelijken met carnaval alleen dan kleed iedereen zich in retro/lelijke ski kleren. En natuurlijk hoort hier de benodigde alcohol ook bij, waar de Oostenrijkers wel van houden! 4000 dronken mensen boven op een berg zorgt natuurlijk voor de nodige stemming.


Vanuit het werk was er geregeld dat wij hier gratis heen konden om een Instagram ''take over'' te doen voor Inndrinks, een bedrijf in Innsbruck die evenementen organiseren en tegelijkertijd een soort bier courier zijn. Samen met een collega en mijn baas ben ik hierheen gegaan om feest te vieren en te documenteren wat er allemaal loos is.


Tevens was alles voor ons geregeld; tickets, vervoer en alle drank was inclusief. Nadat het feest op de berg afgelopen was moest iedereen natuurlijk naar beneden komen om het feest verder te vieren op de parkeerplaats. Maar om zoveel mensen in een keer naar beneden te zien gaan is hilarisch omdat niet iedereen zijn balance nog helemaal in orde is.


Al met al was het een geweldige dag, ik heb hartstikke genoten en het was natuurlijk ook een goede ''bonding-day'' met mijn baas en mijn andere collega. Ook was het wel fijn om eindelijk eens een dagje niet direct met werk bezig te zijn in het weekend, normaal gesproken stopt het werk niet en zijn er altijd nog dingen te doen maar omdat ik hierheen moest hoefde ik alleen om 7 uur s'ochtends nog een bericht uit te sturen.


19 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00