Zoeken

Tijden vliegen voorbij

Bij deze mijn laatste blog voor vertrek naar Nederland, wat was dit toch een geweldige ervaring! Ik heb zoveel mensen leren kennen en nieuwe vrienden gemaakt die ik nu ook weer achterlaat en toch blijven er altijd wel wat vrienden die je voor levenslang hebt.


Mijn huisgenoten waren ook mijn beste vrienden ik heb enorm geluk gehad met mijn gezelschap in een typische wijk in Madrid. (Vicalvaro) Op mijn vervolg stage (Englishplus) die ik liep na mijn voormalige stage bij (B-sparks) is alles ook heel goed verlopen, Je probeert dan ook niet gewoon de stagiaire te zijn maar je wilt ook graag echt iets toevoegen aan de organisatie. Met heel veel plezier mag ik dan ook zeggen dat ik een nieuwe samenwerking voor Englishplus in gang heb gezet en dus een account heb geworven.


Met een uitstekend punt mag ik nu mijn eindpresentatie op school gaan houden en laat ik iedereen in Madrid achter met een overvloed van mooie herinneringen.


Bedankt Dora & Eva

12 keer bekeken0 reacties