Zoeken

Terugreis naar Nederland


Het is een tijdje geleden sinds de laatste blog maar dat komt puur omdat ik met de jaarswisseling etc. het vrij druk heb gehad.

In deze blog ga ik jullie vertellen hoe mijn terugreis ging. En voor degenen die mijn heenreis blog hebben gelezen, de terugreis was net zo erg...Zoals bijna altijd gaat wanneer je om 13 uur een vliegtuig hebt. Moet je zeer vroeg in de ochtend opstaan. Zorgen dat de kamer netjes is achtergelaten, checken of je alles bij je hebt en ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk het appartement uitgaat want je hebt totaal geen zin meer om een appartement te delen met 4 andere mannen. Standard stuff right?


De reis van de stad naar het vliegtuig duurde ongeveer 1 uur. (tram en vliegtuigbus)

Van daar was het nog 2.5 uur wachten tot het eerste vliegtuig zou vertrekken van Göteborg naar Frankfurt. Simpelweg ingecheckt en aan boord gegaan. Geen problemen...


In Frankfurt werd mijn vlucht naar Dusseldorf vervangen door een trein. Ik stond bij de bagage te wachten op mijn koffer zodat ik meteen naar het treinstation van Frankfurt Airport kon gaan. Helaas ging het vanaf hier allemaal niet meer zo soepeltjes. Ik heb daar gewacht op mijn koffer totdat er geen koffers meer kwamen. Ik vroeg me dus af waar die van mij kan zijn gebleven... Eenmaal bij de bagagecheck aangekomen, werd mij verteld dat het treinstation nog een aparte bagage-drop heeft en mijn koffer al die tijd dus daar stond. Nou, mijn trein had ik dus al gemist en kon ik nadat ik mijn koffer had gepakt een nieuw ticket gaan boeken. Deze trein kwam pas in Dusseldorf aan om 01.03AM dus mijn connecting train naar Herzogenrath kon ik ook wel op mijn buik schrijven. Gelukkig waren mijn ouders TOCH NOG lief genoeg om mij in Dusseldorf te komen halen :)


Eenmaal thuis had ik in het begin wel even moeite met alles qua gewoontes etc. Wanneer je een paar maanden in een ander land hebt gezeten, nieuwe vrienden hebt gemaakt en een beetje een routine hebt gevormd. Is het vrij raar om dan weer een nieuwe routine te moeten bedenken. Gelukkig is mij dat tot nu toe vrij goed gelukt en heb ik de contacten hier alweer gelegd met vrienden, familie en kennissen.


Tot nu toe zou ik nog steeds zeggen: ´´Als je mij nu een vliegticket aanbiedt, dan ben ik binnen 10 minuten met mijn kont op die vliegtuigstoel.´´


Al in al was dit echt een superervaring die ik dan ook echt iedereen aanraad om eens te proberen. Ik kan je garanderen dat wanneer je dit niet doet, je er later spijt van zult hebben :P


Stijn

39 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00