Zoeken

Terugblik Facilicom Brussel

Na mijn eerste week had ik een weekend vrij, hierin kreeg ik te horen dat de stage niet meer doorging door de corona crisis. Erg jammer, want ik had het daar echt al naar mijn zin in die ene week. Ondertussen is besloten dat Facilicom geen stages meer voortzet dit jaar, dus zijn we nu volop aan het zoeken naar een nieuwe stage plaats.

9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar