Zoeken

terug naar Nederland Lufthansa Stage

De terugkomst was een beetje vroeg in verband met corona, maar niet ongewild het was fijn om mijn familie weer eens wat langer te kunnen zien dan een weekend. Ik ben meteen vanuit stage naar de bus gelopen heb daar de bus naar Brussel Noord genomen. En vanuit Bussel Noord naar Luik-Guillemins daar dan 45 minuten gewacht. En dan de trein naar Maastricht gepakt. Het is helaas dat ik terug moest komen ik had graag langer daar gezeten ook om de collega’s zomaar niet meer te kunnen zien zonder afscheid te kunnen nemen. Maar als het nodig is dan moet het maar ik heb zeker een leuke en inspirerende tijd gehad in Brussel.

5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00