Zoeken

terug naar Nederland Lufthansa Stage

De terugkomst was een beetje vroeg in verband met corona, maar niet ongewild het was fijn om mijn familie weer eens wat langer te kunnen zien dan een weekend. Ik ben meteen vanuit stage naar de bus gelopen heb daar de bus naar Brussel Noord genomen. En vanuit Bussel Noord naar Luik-Guillemins daar dan 45 minuten gewacht. En dan de trein naar Maastricht gepakt. Het is helaas dat ik terug moest komen ik had graag langer daar gezeten ook om de collega’s zomaar niet meer te kunnen zien zonder afscheid te kunnen nemen. Maar als het nodig is dan moet het maar ik heb zeker een leuke en inspirerende tijd gehad in Brussel.

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar