Zoeken

Terug naar Nederland


Wat eigenlijk 4 maanden zo duren was opeens iets sneller dan gehoopt en gedacht. Namelijk geen 4 maanden maar 1,5 week en ik


Je ging heen met de gedachten dat je vier maanden weg zou zijn en dus ook pas weer in Juli terug zou komen naar Nederland door het corona virus hielp het allemaal even iets anders voor dat ik het wist was het maar 1,5 week in ik was weer terug in Nederland


Maandag 16 maart was het zo ver mijn vlucht terug na huis.

om 12 uur werd ik opgehaald door de taxi bij het apartment die mij naar het vliegtuigveld bracht. Eenmaal aangekomen bij het vliegveld hopen dat mijn koffers niet te zwaar waren. gelukkig waren mij koffers niet te zwaar en was alles zo ingecheckt.Ook was ik zo door de douane heen. Nog even wachten en dan konden we het vliegtuig.


Na een vlieg rit van 3 uur was ik weer terug in Maastricht. Waar mij familie op me stond te wachten.


Nu zijn We weer in ons kikkerlandje.


12 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00