Zoeken

Terug naar Nederland


Wat eigenlijk 4 maanden zo duren was opeens iets sneller dan gehoopt en gedacht. Namelijk geen 4 maanden maar 1,5 week en ik


Je ging heen met de gedachten dat je vier maanden weg zou zijn en dus ook pas weer in Juli terug zou komen naar Nederland door het corona virus hielp het allemaal even iets anders voor dat ik het wist was het maar 1,5 week in ik was weer terug in Nederland


Maandag 16 maart was het zo ver mijn vlucht terug na huis.

om 12 uur werd ik opgehaald door de taxi bij het apartment die mij naar het vliegtuigveld bracht. Eenmaal aangekomen bij het vliegveld hopen dat mijn koffers niet te zwaar waren. gelukkig waren mij koffers niet te zwaar en was alles zo ingecheckt.Ook was ik zo door de douane heen. Nog even wachten en dan konden we het vliegtuig.


Na een vlieg rit van 3 uur was ik weer terug in Maastricht. Waar mij familie op me stond te wachten.


Nu zijn We weer in ons kikkerlandje.


12 keer bekeken0 reacties