Zoeken
  • Rowan

terug naar Nederland????

Terug naar Nederland met nog 2 maanden te gaan???

Week 4 begon veel belovend. op maandag kwam ik aan op werk naar een pc dat niet wouw opstarten. na een aantal minuten starten hij eindelijk op voor 30 minuten toen dacht mijn pc ik stop ermee. dit bezorgde niet alleen bij mij maar al mijn collages de nodige stress aangezien al mijn documenten nog op de pc stonden en nog niet op de server. ICT werd snel gebeld om te kijken of ze mijn bestanden nog konden redden. halverwege de middag werd ik gebeld over welke documenten ik nodig had en werden deze terug op mijn nieuwe pc gezet en op een back-up server geplaatst. de rest van de week was helaas niks bijzonders gebeurt en heb ik de tekeningen verder gemaakt.


in het weekend ben ik bezig geweest met de documentatie met school en heb ik voor de rest niet heel veel gedaan.Week 5

deze week hebben we op kantoor veel discusies gehad over het monteren van de trailer en de axle. en hebben we veel aanpassingen gemaakt wat ik wel leuk vind om te doen. omdat ik constant bezig ben met het verzinnen van aanpassingen en verbeteringen leer ik veel. ook het feit dat alles tip top moet zijn en er geen kleine mispuntjes in kunnen zitten maakt het erg interessant.


het mooiste van deze week was de mega verassing die op vrijdag zou komen. aangezien het de b-day van me moeder was hebben ik en me pa een plan gemaakt om vrijdag terug te keren naar Nederland om me moeder te verassen. dit was een prachtige verassing. voor mijzelf was het ook super om weer een weekend met iedereen in Nederland door te brengen. ik heb dit weekend niet veel uitgevoerd voornamelijk met de familie en girlfriend rondgehangen. ik ben wel nog wezen zwemmen op de hei.


al met al waren de doordeweekse dagen de afgelopen 2 weken vooral veel arbeit. dit vind ik geen probleem want geniet noch van elke minuut dat ik doorbreng op stage. elke keer als je langs de ingang rijdt waar die grote blauwe rails ligt brengt al goed gevoel. en om dan door de hal te lopen en overal achtbaan onderdelen en rails te zien liggen is toch wel prachtig om te zien.


67 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00