Zoeken

Terug naar Nederland

Voor mij is de stage beëindigd op 24 Januari 2020. Na 5 maanden stage te hebben gelopen in Frankrijk, Sedan was ik klaar. Een ervaring waarvan het een goede keuze geweest is om het te doen.

Officieel zou de 31e mijn einddatum zijn maar ik heb de keuze gemaakt om een week eerder van stage te gaan gezien de stage behaald was en in verband met privé omstandigheden (Sterfgeval). Hierdoor leefde ik ook meer naar de einddatum toe en ben ik ook op tijd gaan inpakken en ervoor kunnen zorgen dat ik op een goede toon ben weggegaan. Gezien ik zelf een auto heb en die ook gebruikt heb in de stageperiode hoefde ik niet met openbaar vervoer alles te mee te nemen maar rustig op eigen houtje met de auto. De reis naar Sedan duurt ongeveer 2,5 uur en in de terug reis heb ik alles even nog goed bekeken en opgeslagen want dit is een ervaring die ik niet meer wil vergeten.
6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar