Zoeken

Terug naar Nederland

Voor mij is de stage beëindigd op 24 Januari 2020. Na 5 maanden stage te hebben gelopen in Frankrijk, Sedan was ik klaar. Een ervaring waarvan het een goede keuze geweest is om het te doen.

Officieel zou de 31e mijn einddatum zijn maar ik heb de keuze gemaakt om een week eerder van stage te gaan gezien de stage behaald was en in verband met privé omstandigheden (Sterfgeval). Hierdoor leefde ik ook meer naar de einddatum toe en ben ik ook op tijd gaan inpakken en ervoor kunnen zorgen dat ik op een goede toon ben weggegaan. Gezien ik zelf een auto heb en die ook gebruikt heb in de stageperiode hoefde ik niet met openbaar vervoer alles te mee te nemen maar rustig op eigen houtje met de auto. De reis naar Sedan duurt ongeveer 2,5 uur en in de terug reis heb ik alles even nog goed bekeken en opgeslagen want dit is een ervaring die ik niet meer wil vergeten.
6 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00